Utolsó kommentek

Magyar gengszter

2008.01.25. 09:40 | Stenk | Szólj hozzá!

A kopasz, dagadt és/vagy kigyúrt, szekrény-nyakú,  tesztoszteronhiányos, hatalommániás, egykori kisiskolás lúzerek ma mercivel vagy audival járnak és gengszternek akarnak látszani. A bűnözés a divat. A csillogó fej, a csúnya beszéd és a súly. Foglalkozásuk jellemzően biztonsági őr, autónepper, drogcsempész, strici stb.

Ezekből a figurákból az USA-ban rendőrök lesznek. Ülnek a rendőrmotoron, hatalmas hátukkal vitorláznak, egyenruhájuk testhez simul. Pont olyan primitívek, mint a magyar klónjuk. Bármit megtehetnek bárkivel és ez az arcukra is van írva. Az utca embere a szemkontaktot is kerüli velük, mert ha nem muszáj, akkor ne dumcsizzunk. De ha baj van és rendőrt hívsz, akkor is ők jönnek, a zsebtolvajt is ők kapják el és az ittas vezetőt is játszótér mellett.

Te melyik helyen élnél szívesebben?

Címkék: usa rendőrség gengszter

A bejegyzés trackback címe:

https://stenk.blog.hu/api/trackback/id/tr1310927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása