Utolsó kommentek

Mi kell ahhoz, hogy a Rendőrség dolgozzon?

2008.03.01. 09:08 | Stenk | Szólj hozzá!

Csütörtök reggel láttam az alábbi történetet a tv-ben:
http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=372677
Adott egy szerelmi háromszög. A volt élettárs nem hajlandó tudomásul venni, hogy egykori barátnője már mennyasszony, sőt feleség. Fenyegetőzik, zaklat, fegyverrel fenyeget, végül egy lakásban megkötözve fogva tartja a családot. Mit tehet ekkor a tisztes, tehetetlen állampolgár? A Rendőrséhez fordul, hivatalos feljelentész tesz, majd újra. Személyi védelmet kér. A magyarrRendőrség a fentieket nem ítéli elég súlyosnak, ahhoz, hogy a levelezésen túl bármit tegyen.

Árulja már el valaki, hogy a magyar rendőrség mi román ördög faszát csinál egyáltalán! Azon kívül, hogy remekül tudnak nyugdíjasokat és gyerekeket verni, ha vannak legalább tizen és korszerű a páncéljuk. Ők maguk mondják, hogy olyan apróságok után, mint rablás, lopás már nem is nyomoznak. Olyan gaztettekre viszont, mint autóban telefonálás, vagy biztonsági öv becsatolásának elmulasztása drákói szigorral csapnak le a "törvény őrei". A gyengébb nem iránti tiszteletük legendás. Hihetetlen történeteket lehet hallani az előzetesben lévő nőkkel való bánásmódról. Ha már itt tartunk, nekem még mindig kicsit gyanus az a sok csókra éhes, kameraérzékeny rendőrbarátnő, akik váratlanul belepottyantak a Zsanett-ügybe.

Visszakanyarodva a fenti történethez, a rendőrségi impotencia eredményeként a nő jelenlétében a féltékeny ex-élettárs másfél méterről lelőtte a férjet. Nyaktól lefelé bénán fekszik azóta egy kórházi ágyban. A feleség, Melinda kiskanállal eteti magatehetetlen férjét, dolgozik, egyedül fizeti a hitelek részleteit. Várandós. Szeretném, ha a sajtó ott lenne, amikor az ügyben nyiltkozó Garamvölgyi kommunikációs igazgató úr meglátogatja a férjet a korházban.

Amióta láttam ezt a bejátszást, nem tudom kiverni a fejemből. Hihetetlen, de egy olyan országban élünk, ahol ez is megtörténhet. Az én leendő gyerekemet is megkéselheti egy 12 éves roma, akit a rendőrség nem tud fogva tartani. Az én gerincemet is átlőheti valaki, akiről hetekkel előre tudom, hogy meg fogja tenni. A feleségem pedig inkább fusson, ha rendőrt lát!

Címkék: rendőrség romák tragédia

A bejegyzés trackback címe:

https://stenk.blog.hu/api/trackback/id/tr35360367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása