Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Utolsó kommentek

Dugni vagy nem dugni? System error

2008.01.16. 20:45 | szabályos | Szólj hozzá!

Már jópár napja elindult a blog, aztán még mindig nem írtunk arról, amiről mindenki, aki tollat/billentyűzetet ragad, azonnal írni akar (aztán legfeljebb nem mer, de hogy először ez jut eszébe, az nyilvánvaló). Azt hiszitek, hogy nem, pedig de: a dugásról lesz szó.
Nem vagyunk megmondó-blog meg hímsoviniszta, sem pedig pornóblog, tehát nyugodtan minden jóérzésű ember tovább olvashat.
Vitaindítónak egy általános probléma: az van, hogy a csajok a rögtönzött, reprezentatív közvéleménykutatásunk (értsd: sok haver megkérdezése) alapján 2-3 év után egyszerűen abbahagyják a vágyakozást és lassan minden ebből fakadó tevékenységet. Ennyi. Kapu bezárul. Ez az úgynevezett „2-3 éves szabály”.

Ebből azonban további problémák fakadnak.
1. Az egyik legvalószínűbb szcenárió, hogy a férfi továbbra is kíván, de mivel sikertelen, vágyának más tárgyat kezd keresni (pl. pornócsatorna, internet, ill. szerető). Félreértés ne essék, nem védjük meg a hűtlen férfiakat, a stenk kiáll a hűségesség mellett, teljes mell(!!!)szélességgel és ez így is marad. Ettől viszont még így lesz, még a „2-3 éves szabálytól” függetlenül is, nem kevés alkalommal.
2. Másik lehetőség: soha többé szex. Ennek köszönhető a sok frusztrált köcsög, akik direkt szopatják szerencsétlen embertársaikat munkában, közlekedésben, boltban és munkahelyen, kötözködnek kocsmákban és blogokon :)
3. A „2-3 éves szabály”-ból fakadóan a párválasztás esetleges. Ha a végzetes időpont bekövetkezte előtt megtörténik a lánykérés és minden egyéb, akkor azt hívjuk házasságnak. Ha nem, akkor van a szakítás. Egyszerű, mint a raklap.
4. Viszont van egy komolyabb következmény is: tudniillik, ha ez mind igaz, akkor az egész rendszerrel van baj. A férfi továbbra is kíván, a nő soha többé, de együtt le kell élniük 30 évet… Mi???? Szex nélkül!?
Az általános rendszerhiba tehát alapvetően kérdőjelezi meg a monogámia létjogosultságát!!!

Mivel tényleg értelmes vitáról van szó, az alábbi kérdésekre keressük a választ, a társadalom és összességében a nyugati civilizáció, valamint a házasság intézménye és a monogámia megmentése érdekében:
- Megelőzhető-e a 2-3éves szabály bekövetkezése és ha igen, hogyan?
- A nők mindezt hogy élik meg?
- A legjobb lenne, ha gyorsan kapnánk néhány frappáns cáfolatot és akkor megnyugtathatnánk a megkérdezett haverokat!
- Történelmi kérdésünk pedig: ez vajon mindig így volt, vagy csak a 20. század terméke esetleg, köthető-e valamilyen nagyobb társadalmi változáshoz (mi erősen gyanakszunk az egyenjogúsítási mozgalmakra…)?
- Netán sajátosan magyar jelenségről van szó? Ettől külön rettegek, mert Magyarországon vannak a legjobb csajok, ez köztudott, úgyhogy ez lenne a világ legnagyobb igazságtalansága!!!

Rendszergazdák, segítség!

Címkék: szex csajok dugás monogámia 2 3 éves szabály

A bejegyzés trackback címe:

https://stenk.blog.hu/api/trackback/id/tr31300087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása