Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Utolsó kommentek

Ősközösség, adó, hűség

2009.01.07. 22:18 | Stenk | Szólj hozzá!

Egy elmélet szerint az ősközösségi társadalomban kétféle férfi modell volt: az ellátó-vadász és a hetvenkedő-vadász. Az ellátó vadász a kisebb állatokra hajtott, minden este visszatért a törzshöz valamekkora zsákmánnyal. A hetvendekő-vadász kizárólag a nagy, nehezen elejthető állatokra vadászott. Hetekig úton volt, ritkán járt szerencsével, de mikor vissztért a törzshöz óriási zsákmánnyal dicsekedhetett. A nők az ellátó vadász tipusokat választották párnak, hiszen csak így élhették túl a holnapot. Mikor viszont a hetvenkedő nagy ritkán hazatért, a nők egy része bármit megtett a kegyeiért a nagy zsákmány reményében. Az ellátó vadászok mit sem sejtve etették párjuk és a hetvenkedők zabigyerekeit is.

Hetvenkedőnek lenni sokkal jobb, de ellátók nélkül gyorsan éhen halnának a nők és kihalna a törzs, amíg azok kergetik a mammutot. A törzs nem halt ki, mert a nők többsége ösztönösen a hűség mellett döntött és az ellátókat választotta.

Mi a párhuzam korunkkal? Semmi. Ma a nőknek nem kell az ellátó, mert maguk is dolgoznak, férfi nélkül is megvan a kaja. Ha felcsinálja őket egy hetvenkedő a BMW-jében, akkor sem kell ellátó után nézni, hiszen elvetetik a magzatot. Ha némelyik ultrakonzerv végső elkeseredettségében megtartja, akkor meg ott a szociális háló. Egyedül is fel tudja nevelni a gyerekeket. Hülye lenne egy ellátót választani.

Mi lesz/lett ebből? Először is van egy raklapnyi szingli nő meg férfi, akiknek a lelke már most nagyon fáj, pedig még nem sejtik, hogy egyedül fognak megöregedni. Az ő nyugdíjukat/segélyüket az a maradék néhány lúzer ellátó-poronty fogja összehordani valahogy.

El is érkeztünk napjaink Magyarországához. A lakosság 64%-a munkaképes, de csak 42%-a fizet adót. A 42-ben benne vannak a minimálbért hazudók (18,5%) és a közalkalmazottak (7,5%). Azaz a teljes lakosság 16%-a tart el magán kívül még 65,5%-ot. Továbbá kifizeti az adót még 1-2 olyan haverja (18,5%) helyett is, akinek nincs kedve. A 100 fős törzsünkből csak 16 vadász hordja haza a kaját a 65 otthon ülőnek, és van még 18 olyan is, aki vadászik ugyan, de abból csak ő ehet.

16%. Hihetetlen, nem?! Csoda, hogy még működik ez az ország. Politikusaink nem tettek egy határozott lépést a Ratkó-korszak óta, hogy változtasanak ezen a trenden. És a helyzet nem javul. A törzsünk nemsokára kihal, mert nem lesz aki etesse. Az a maradék néhány ellátó már annyira kimerült, hogy nem lehet elvárni tőle, hogy többet vadásszon.

Tőlünk nyugatabbra is találta már magát ország ekkora szarban. Ők ilyenkor hívtak sok-sok ellátót más törzsekből, hogy csatlakozzanak hozzájuk. Jöttek is. Főleg délről. Nagyon nehezen illeszkedtek be, sokan közülük nem értették mit jelent ellátónak enni.

Tanulság 1: Az ember egy élőlény. Több millió év alatt fejlődött ilyenné, amilyen ma. Társas lény. Van párja, családja, törzse. Ha elhitetjük vele, hogy neki egyedül jó, akkor rá fogunk baszni.

Tanulság 2: Szükségünk van az ellátókra, különben éhen halunk. Ezért: A törzs honorálja egy furkósbottal, ha a nők ellátóktól ellátókat szülnek! A nők ne kúrjanak félre! Minden férfi takarodjon vadászni!

Tanulság 3: 65-en egyenek kevesebbet, hogy a 16-nak ne kelljen egész nap gürizni. Így marad idő az asszonyra, ha a 18-ból valaki nem fekszik éppen rajta.

Tanulság 4: Oldjuk meg a problémát törzsön belül! Fekete Pákó se vált be.

 

Gondolat, adat:
http://www.ecoline.hu/cimlap/20071130_veres_kamat.aspx
http://mek.oszk.hu/06200/06273/pdf/bpmozaik3.pdf
http://www.penzugyi-tervezes.hu/article_view.php?uid=22
http://hetivalasz.hu/cikk/0812/husegriado_hazassag_szex

Címkék: szex csajok dugás szingli ősközösség

A bejegyzés trackback címe:

https://stenk.blog.hu/api/trackback/id/tr83864453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása