Utolsó kommentek

Állatkínzósdi

2008.01.15. 09:18 | Stenk | Szólj hozzá!

Napok óta harsog a TV2, hogy egy filmszemlén díjazott, magyar filmben megöltek egy macskát. Gyönyörű fintora a sorsnak, hogy a film címe: ÁLSZENT. A Naplótól a Mokkáig minden tele állatvédőkkel és felháborodott műsorvezetőkkel. Ölik bele a hordónyi pénzt és műsoridőt, mert ez ma a legfontosabb kérdése a nemzetnek. Az igazság az, hogy a drága kis cicust előre megfontolt szándékkal, brutális kegyetlenséggel vízbefojtotta valaki és ez a jelenet szerepel a filmben.

Egy macska meghalt. Nem értek egyet azzal, hogy vízbe fojtanak egy élőlényt, mert az szadizmus. Ugyanakkor az történt, hogy meghalt egy állat egy film miatt. (Már ha a film miatt halt meg és nem utólag került a filmbe a jelenet.) A megdöbbent arcú miniszterelnök lány vajon hallott-e valaha arról, hogy a 2 centi vastag smink, a fitness csirkemell és a cipője miatt is sok-sok állat hal meg naponta. Nem tudom elképzelni, hogy amikor betéved a LV üzletbe az Adrássy-n, akkor is kiül az arcára a megvetés.

A filmrendező lassan az ország első számú közellenségévé vált. Ez normális. A sikernek ára van. A kérdés csak az, hogy ha egy ember fojtanak vízbe, ha Jézust vagy Mohamedet gyalázzák, vagy ha 3 buzi orgiát csap egy díjazott filmben, akkor az ugye a művész szabadsága? Ha viszont egy kiscica meghal, akkor felrobban a magyar média. ÁLSZENTEK.

Címkék: tv2 állatkínzás tornoczky anita

A bejegyzés trackback címe:

https://stenk.blog.hu/api/trackback/id/tr30297998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása